ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Aqua Aerobic

Η πιο δημοφιλής αεροβική άσκηση αφού δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις, ενώ συγχρόνως καίει θερμίδες, σμιλεύει το σώμα και τονώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα.

Μπορεί κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος aqua aerobic να μην καίτε τόσες θερμίδες, όσες θα καίγατε στο διάδρομο, όμως παρ’ όλα αυτά αποτελεί μια αερόβια αθλητική δραστηριότητα, η οποία κρατά την καρδιακή συχνότητα σε υψηλά επίπεδα αυξάνοντας έτσι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου.

Η συμμετοχή σε προγράμματα aqua aerobic δεν οδηγεί στη γρήγορη απώλεια βάρους αλλά στην προοδευτική, ενώ σε συνδυασμό με ένα ειδικά σχεδιασμένο διατροφικό πρόγραμμα μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της χοληστερίνης και της αρτηριακής πίεσης του ασκούμενου.

Aqua Yoga

Με απαλή μουσική, χαμήλο φωτισμό και 33 βαθμούς θερμοκρασία νερού, η aqua yoga  έρχεται να ενδυναμώσει αλλά και να χαλαρώσει παράλληλα τις αισθήσεις το σώμα και το νου. Ειδικές ασάνες διαμορφωμένες για τον χώρο της πισίνας χαρίζουν την απόλυτη ευεξία σε συνδιασμό με πρακτική πάνω στο ασκησολόγιο της παραδοσιακής Hatha Yoga.

Ακαδημίες Κολύμβησης

Ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά. Εκμάθηση και ανάπτυξη των κολυμβητικών ικανοτήτων των παιδιών σας, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων προπονητών

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 4835265

Baby Swimming

Για βρέφη από 3 μηνών και πάνω. Στα χέρια της μητέρας ή του πατέρα, το μωρό έρχεται σε επαφή με το υγρό στοιχείο, εξοικειώνεται μαζί του και δέχεται όλη την ηρεμιστική του επίδραση. Ισχυροποιείται το ανοσοποιητικό του σύστημα και ο ύπνος του γίνεται πιο ήρεμος. Η baby pool έχει σταθερή θερμοκρασία 31 °C ενώ η εκμάθηση γίνεται σε μορφή παιχνιδιού αφού ουσιαστικά εσείς κρατώντας το μωράκι σας, εκτελείτε τις οδηγίες του εξειδικευμένου προπονητή.

Αποκατάσταση

Το πρόγραμμα της αποκατάστασης απευθύνεται σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα ή άτομα που προέρχονται από κάποιο τραυματισμό ή από κάποιο χειρουργείο ορθοπεδικής φύσεως. Ο υπεύθυνος προπονητής είναι σε συνεχή επικοινωνία με το γιατρό ή το φυσικοθεραπευτή σας ώστε να επιτυγχάνουμε καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

Δυνατότητα χρήσης της πισίνας από το κοινό

Μπορείτε να βελτιώσετε την τεχνική σας, ή απλά να διασκεδάσετε.